ERZURUM / YAKUTİYE - Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

Ekm

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte İlimizde yeni açılan "ERZURUM MÜZESİ" ne gezi düzenlediler. Müzede çeşitli incelemeler yapan öğrenciler yapılan etkinlikten dolayı çok sevinçli olduklarını söylediler.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı öğrencilerde afet bilincinin uyandırılması ve olası doğal afetlere hazırlıklı olmak ve  okul binasından tahliye yöntem ve metodlarının öğrenilmesi ayrıca  doğal afet eğitimleri kapsamında farkındalık oluşturulması için okulumuzda 13.10.2024 tarihinde sabahcı ve öğlenci gruplar şeklinde Deprem ve Bina Tahliye tatbikatları yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı İlköğretim haftası kutlama programı yapıldı. Programda İlköğretim  haftasının anlam ve  önemi konusunda bilgiler verildi. 2023/2024 Öğretim yılı okula yeni gelen öğrencilerimize üst sınıflarda okuyan öğrencilerimiz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. İlköğretim haftası boyunca haftanın anlam ve önemine yönelik öğretmen ve öğrenciler tarafından etkinliklere devam edildi.

Ock

Okulumuzda Her Ay düzenli olarak eTwinning ve diğer proje toplantıları gerçekleştirilmektedir.

Haz

2021/2022 Eğitim Öğretim yılı boyunca yapılan etkinliklerimizin paylaşıldığı, öğrencilerimizin tek ve toplu halde resimlerinin bulunduğu ve ayrıca çok eğlenceli ve eğitici içeriğe sahip okul dergimiz hazırlanmıştır. Dergimizi okul idaremizden temin edebilirsiniz.  Keyifli okumalar...

Ogrenciler Benimle Oynar Misin? Projesi kapsaminda yapboz yarismasi yaptilar

Benimle oynar mısın proje kapsamında hımbıl oynandi oyunu

Nis

Okulumuz 4A ve 4 B sınıfları arasında düzenlenen münazaranın konusu Teknoloji yararlı mıdır , zararlı mıdır? idi. Ogretmenlerimiz Büsra KILIÇ ve Tuba BAYRAKÇEKEN munazara icin gerekli yonlendirmeleri yaptılar. 4 A sınıfı  teknolojinin yararlarını savunurken 4 B sınıfı teknolojinin zararlarını  savundu. Münazaranın yöneticiligıni okul müdürümüz Sayın Muharrem Şahin yaparken jüri üyeliğini  Özlem ÇOKGEZ, Mustafa SÜTLÜOĞLU VE Gülhan MUTLU yaptı.

Her iki sınıf da güzel bir şekilde fikirlerini dile getirdi , kıyasıya bir rekabet vardı.  Münazarayı 4 B sınıfı kazandı.  Tüm öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı  tebrik ederiz.

Nis

Il Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Kaygusuz  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamına okulumuz 3-B sınıf öğrencisi Abit ÇOKGEZ 'e devretti. ÇOKGEZ  yetim öğrencilerin tespitini yapılıp onlara hediye verilmesi talimatını verdi.

Okulumuza ve öğrencimize  bu fırsatı sunan başta Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Kaygusuz olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Cihan Kıvanç Bey'e şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

Geri Donusum Hikayesi projemiz icin tohum topu etkinligimizi yaptik ve doğaya  katkida bulunduk

Nis

Geri Donusum Hikayesi projemiz icin atiklari degerlendirerek yeni urunler urettik